Epiphone Schematics

ea_10-deluxe.pdf Size: 256058

ea_12rvt-futura.pdf Size: 231464

ea_15rvt-zephyr.pdf Size: 533050

ea_16rvt-regent.pdf Size: 291140

ea_22rvt.pdf Size: 276413

ea_25-century.pdf Size: 272366

ea_26rvt-electra.pdf Size: 282809

ea_28rvt-pathfinder.pdf Size: 271245

ea_300rvt-embassy.pdf Size: 321579

ea_30-triumph.pdf Size: 245688

ea_32rvt-comet.pdf Size: 279913

ea_33rvt-galaxie.pdf Size: 259898

ea_35-devon.pdf Size: 209092

ea_35t-devon-trem.pdf Size: 247830

ea_4t_4tl_6t-emperor.pdf Size: 268673

ea_500t.pdf Size: 594134

ea_50-pacemaker.pdf Size: 176234

ea_50t-pacemaker-trem.pdf Size: 187221

ea_5rvt-emperor.pdf Size: 235024

ea_65-rivoli.pdf Size: 193966

ea_70-constellation-v-bass.pdf Size: 383672

ea_71.pdf Size: 226060

ea_72-constellation-bass.pdf Size: 237874

ea_7p-professional.pdf Size: 631823

ea_8p-professional.pdf Size: 261292

epiphone_valve_jr.pdf Size: 50843

6 thoughts on “Epiphone Schematics

  • January 27, 2018 at 9:07 am
    Permalink

    I`m trying to restore an Epiphone EP-1000 , I realy need a schematic to find out about a blown resistor which has no markings left on from the burn. There seems to be no schematic for this one , it`s early Korean made, if you could shed some light on this project , it would be helpful

    Reply
    • October 10, 2018 at 4:26 am
      Permalink

      I have ea-16rvt regent and have replaced all of the tubes and checked out the speaker but still get a loud buzzing sound when I turn it on. Wonder what might be causing it.

      Reply
      • June 20, 2021 at 12:13 pm
        Permalink

        Is the high voltage to the tubes correct? If not, check the diodes, D1. Next would be to check the big electrolytic caps in the power supply. They could be open (blown).

        Reply
  • December 31, 2019 at 1:40 am
    Permalink

    Hello, I am looking for a schematic for the Epiphone Regent Acoustic 30 amp.

    It works fine for the first 5 minutes after turning it on, then it kinda stand bys itself, and the tone becomes bad, that is all until I restart it again and it is working ok for the next 5 minutes …

    I changed the network switch: power on/ off button and also the fuse.

    Wonder that the reason might be.. All help is appreciated.

    Reply
  • February 3, 2022 at 1:15 pm
    Permalink

    I have an old and original epiphone electar amp. I think it’s a century. It looks a lot if not JUST like the reissue that has been in production recently. I got the amp as a trade about 15 years ago and it worked. Actually sounded good too. I only played it a few times and it got pushed to the back of a closet and forgotten about. I was doing some cleaning recently and found it. But for some reason my son took the tubes out of it. I don’t know why. I want to get the tubes it takes and fire it up again. I need to find out what tubes it takes and where I can get them. The receptacle on the right hand side of the amp has a 4 prong receptacle. The o e next to it just to the left has a 5 prong receptacle and the 2 on the far left have 8 prong receptacles. I would appreciate any help I can get. I can take a picture of what o have and send it if it helps. Thank you in advance

    Reply
  • February 3, 2022 at 1:45 pm
    Permalink

    I have an original electar century amp. I have had it for about 20 years . I gotvit on a trade and played it a few times it sounded great. It got pushed to the back of a closet and forgotten about. I was recently cleaning house and found it but foe some reason my son took out the tubes and I don’t know why. I would like to find out what tubes it takes and where I can get them so I can use this amp again. I can take pictures of the open back if it helps. It takes 5 5 tubes. I am missing 4 of them 1 tube has a 4 prong receptacle, 1 tube has a 5 pro g receptacle and the 2 farthest to the left have 8 prong receptacles. Any information or links to where I can get these tubes would be greatly appreciated. Thankvyou

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.